Fuertuventura


Nu har vi precis ätit frukost och just nu så sitter jag, emma och alva vid reseptionen och här finns trådlöst nätverk så jag och emma sitter vid internet med en mobil och en ipod och alva spelar ds.
Strax så hade vi tänkt att gå ut och lägga oss vid poolen och bara slappa. Vårat hotell är jätte bra och stort. Vädret här är helt okej lite mulet men varmt kanske runt 25 grader.
Jag bara njuter med tanken på att skolan börjar imorgon och här sitter jag i värmen. :)
Och ni där hemma behöver inte oroa er för jag är ingen neger bara en tomat. ;) Ha de bra så ses vi igen om 1 vecka!
mk.

9 timmar och 36 minuter.


då fick ni en liten trevlig bildbomb innan.
måste bara säga att det var en riktigt trevlig dag och kväll igår även om man har träningsvärk i låren så var det grymt kul. fick pratat ut riktigt mycket och det är någon som verkligen behövs ibland.
Nu är äntligen packningen klar. det har nästan tagit halv dagen. man kommer på nya saker man måste ha med sig exakt hela tiden. en sak som inte är klar det är handbagaget men det går nog rätt så fort. bara att slänga ihop lite saker så at man överlever flygresan. just nu så orkar jag faktiskt inte packa mer. mitt huve bara snörrar runt i cirklar och jag sitter och kollar på mitt bord så blir jag bara äcklad!
det står nämligen en ben och jerry från gårdagen och ett påskägg som inte är uppätet men nu är jag nog så mätt som det går och bli! med andra ord "olagligt mätt".
i natt så ringer klockan halv 4 och frågan är bara hur fan ska jag komma upp?! men men det ska nog funka.
kvart i 8 imorgon flyger jag till värmen och växer fast där i 2 hela veckor. så ni får ha det så bra i det kalla sverige så ses vi igen om 2 veckor och
förhoppningsvis blir det en trevlig bildbomb då.

mk.


mitt i packningen

Nu har jag, emma och alva packat för fullt i ca 2 timmar. Hela förmiddagen har det varit klänningar hit och bikinis dit, solglasögon där och sandaler här. Men efter en hel del spring, pust och stånk så har vi börjat att bli klara. När jag tittar ut genom fönstret och ser de typiska svenne vädret (= regn) så längtar jag så mycket att jag skakar! det ska bli fett gött! och nu är det bara några timmar kvar, lööövely!
Slänger in några bilder från packningen (:









några saker jag ska ha med mig





mina och emmas saaaaaaker



emma på g ;)

påskafton!

Några bilder från igår,påskafton!
en riktigt trevlig kväll med världens bästa frida och annie! :)









påskafton


idag är det en fullpackad dag kan man nog säga. först sälja tidningar, träna, hem och duscha, cykla och kolla på fotboll, hem, hem till mormor och morfar och sen hem till frida.
min dag de och jag känner att jag börjar få lite bråttom men ändån så sitter jag i handduk och bloggar för att jag tyckte det skulle sitta fint med ett inlägg på självaste påskafton. och på tal om påskafton så får man la säga glad påsk som alla andra har gjort.
skulle även behöva röja lite på mitt rum och börja packa lite men nej det hinner jag verkligen inte nu. det får bli en tråkig städdag imorgon.
ha en bra påskafton allesammans. :)

mk.


RSS 2.0