28 februari.




nu har jag funnits i 14 hela långa år.





26 februari 2009 (y)


riktigt bra dag och kväll igår. ofelia och julia kom till mig kl 1 och då spelade vi lite skitgubbe och sen kl 2 så kom viktor och mathias och gjorde oss sällskap. då spelade vi först hej knäckt och sen bubblan med straff. straffen gick 2 gånger till viktor och 1 gång till ofelia. viktor fick först dricka 1 liter vatten på ett svep det klarade han inte och sen fick han sniffa vitpeppar tror jag att det var. ofelia fick en super stark thaisås med någon peppar i botten av skeden.
det var verkligen riktigt tur att inte jag fick ett straff för jag skulle aldrig kunna äta något sådant.
sen så var vi lite på mitt rum och pratade lite och där avslöjade mathias min mörkaste hemligaste hemlighet från förra året ur en utav mina dagböcker.
sen så gick vi ut och då blev såklart jag mulad av mathias fast det var jag som skulle mula han men självklart så lyckas aldrig jag med det, och det är ju inte första gången jag säger att jag ska mula han och inte lyckas. sen gick vi in och kollade på film och sen blev det pizza, sen blev det lite spel och kortspel. måste bara säga att jag och mathias har mycket bra sammarbete och vi fuskar aldrig.
till sist så blev det mys med harry potter och halvblodsprinsen.

idag så är det 27 februari och det betyder att lilla jag blir ännu ett år äldre imorgon. det ska firas tsm med släkten, paket, mat och kladdkaka.




jason derulo - in my head




godnatt


ligger och slappar framför datan och chattar med mathias + grym musik i öronen. tänker också på hur tråkigt jag kommer att ha senare när jag ska sova.
ingen mathias att smsa med.
det är något av det bästa som finns när man ligger och ska sova och så får man sms.
hatar verkligen när folk inte har några gratis sms kvar på mobilen.
men på fredag så blir det bra skulle jag kunna tro.

godnatt

mk.


23 februari


har inte uppdaterat på 2 dagar men har inte haft något ork.
igår så fick det bli en super bra kväll tsm med ofelia och julia. vi åkte först lite pulka eller det blev inte så mycket pulka mest satt vi som små barn i snön och bara pratade och det behövdes verkligen. när vi hade pratat klart så blev vi hungriga eller vi och vi julia blev hungrig, då gick vi till skogis pizzeria och åt. sen när vi va mätta så spatserade vi iväg mot julias lilla extra rum där vi spenderade resten av kvällen med 17 again, data, 2 kameror och några mobiler.
har faktiskt inte så mycket mer att skriva om .




muse - uprising




1 vecka kvar.


första dagen på lovet idag och jag har inte gjort ett bajs. har bara suttit instängd på mitt rum med data och musik huvudet. har även spelat sims i någon timme som var otroligt längesen, kom knappt ihåg hur man gör vissa saker. men det är riktigt tur att man har fuska.nu ibland.
inställd träning idag och det är nog det tråkigaste som kan hända nu. såg verkligen fram emot den har inte något bättre för mig just nu så det skulle inte sitte fel med ett litet träningspass nu. jävla förbannade skit snö!
fyller år på söndag också och har inte en aning om vad jag kommer att få. lite spännande faktiskt. önskade inte mig något speciellt eller bara små saker, pengar och presentkort.
bara så ni vet så äger mathias något otroligt!

mk.



seg dag!


riktig seg dag idag kan jag säga, har nästan bara sovit hela dagen känns det som. gick och la mig rätt så sent igår tror att det var runt 2. satt vid datan och hade jätte hög musik i öronen och det är något som äger rätt så stort.
har även varit ute och skottat den jävla snön hos kaninerna, dom var helt insnöade. efter det så gick jag och hämtade min cykel hos julia. det var riktigt skönt att komma ut lite.
har ett jävla damp på min kamera som inte funkar för nu så kunde man ta hur fina kort som helst.
skulle även kollat på innebandymatch idag men den blev inställd pga snön och det var riktigt surt för det såg jag fram emot. alla hallar är typ avstängda så jag hoppas verkligen på att det blir träning imorgon!
nu blev jag glad för nu fick jag ett sms från mathias där det stod att han var social på msn, och det har jag suttit och väntat på hur jävla länge som helst... ;))
ett riktigt onödigt inlägg men kände att jag var tvungen.





kesha - take it off


sommar? ja tack.


jag är så jävla trött på denna fucking snön som det bara kommer mer utav hela tiden. varje gång jag kollar ut genom fönstret så snöarde. man kan undra om det någonsin kommer att sluta. nu är det mer än en meter hög snö i vår trädgård.
imorse så tycker jag att jag var något så otroligt smart och att jag stack ut med mina förbaskade tidningar i ett oskottat skogstorp med en cykel. det var nog något av det trögaste jag har gjort på länge, hur sjutton kan man cykla i ca 30 cm hög snö vad fan tänker jag med...
det gick som det gick och nu står min cykel hos julia och hon får ta hand om den tills jag hämtar den en dag. 



owl city - fireflies



sjukt bra. ;)




dagens


dagens humör: glad som en solstråle :d
dagens mående:
bra! :)
dagens borde:
plocka undan på mitt rum -.-
dagens frisyr:
skolan nere, nu uppsatt.
dagens smink:
mascara.
dagens klädsel:
svarta byxor, svart tröja, vit sjal och ett halsband.
dagens planer:
som det ser ut nu så är det nog bara sängen som väntar. :p
dagens vill ha:
5 april.
dagens längtan:
SPORTLOV
dagens beroende:
snusklubba. ((;
dagens tråkigaste:
lång dag!
dagens tidning:
HN
dagens låt
: sum 41 - so long goodbye

tycker ni ska kommentera på det andra inlägget ;)



får damp



skriv en färg innan jag får ett redigt utbrott!



stickprov


sista lektionen idag så hade vi matte, och i början av lektionen så kom bengt in... (han som har hand om datorerna!) då fattade alla att vi skulle ha stickprov. han skulle dra 5 elever från klassen som skulle få göra det provet.
hela den lektionen så satt jag och var sjukt nervös. satt och skakade och mina ben bara darrade varje gång någon kom tillbaka. men som tur var så blev det aldrig jag. var helt jävla överlycklig när jag gick hem, om jag hade gjort det testet så hade inte jag suttet här nu. ni vet, jag är lite olaglig. jag har nämligen laddat ner musik, men här om dagen så satt jag och kollade igenom nästan alla mappar och filer på datorn och raderade allting som hade något med musik att göra. 

igår kväll så kollade jag på världens bästa kärleksfilm "the notebook". helt sjukt obeskrivligt bra film! om ni gillar kärleksfilmer så är det en stor rekommendendation.
nu säger jag hej då till er och hej till min engelska! -.-''

mk.



gamla godingar som hänger kvar.



panik at the disco - i write sins not tragedies


fall out boy - thanks for the memories


13 februari


har precis kommit hem från mormor. har haft en trevlig kväll och morgon tsm med mormor, morfar, alva och joshua.
gårdagen igår blev helt jävla perfekt. fick med mig allt möjligt hem kan man nog säga, bland annat ridkläder, filmer, mascara, deo, toning, naglack, smycken, bh, trosor, en sjal, en vårjacka och godis såklart, min mage blev även en kebabtallrik rikare och det är aldrig fel om man heter matilda.
direkt när vi hade kommit hem så kom mormor och hämtade oss, bara efter någon timme så skulle man proppa i sig mer mat och därefter godis, fy vad mätt jag va.
tyvärr hinner jag inte skriva mer nu för jag måste plugga till jävla no redovisningen imorgon, ska även tona mitt hår ikväll om jag nu vågar.

mk.



candy is not bad.


sitter och myser framför tv med en liten godispåse, den var stor en gång i tiden.
i skolan idag så hade vi rugby ute i snön. man skulle ta med sig termobyxor men så klantig som jag är så glömde jag såklart att ta med mig, så jag fick springa omkring i snön och ramla några 100 gånger och sen vara dyngsur på den sista lektionen och frös igenom hela den timman!
hade inte heller dom perfekta skorna på mig heller, när jag kom hem så fick jag ta på mig raggsockar.
imorgon blir det först att sälja tidningar som jag inte är speciellt sugen på och sen åker jag, emma, farmor och farfar till gekås. ska köpa ridkläder, filmer, smink (kanske?) och godis såklart, ska också försöka hitta en mörk toning.
köper det gamla vanliga behov sakerna, ljust nu så är jag störst behov av ridkläder. ni skulle bara vilja se mina kläder som jag har när jag rider. ser ut som en fet gris som har badat i massa olika färger.
efter det så ska jag och alva sova hos mormor och morfar så det kommer nog inte att bli så mycket uppdatering som det ser ut nu. men ska försöka trycka in ett litet inlägg (om jag hinner.)
känner att detta var ett onördigt tråkigt inlägg men för att det ska bli lite roligare så skickar jag med en låt.
sätt i ett par hörlurar och denna låten på jätte hög volym så blir den bäst jag lovar!



flipsyde - when it was good



30 minuter


om ca 30 minuter så åker jag och rider. det ska bli både kul och spännande vilken häst man får.
har också geografiprov imorgon och det kommer att gå bajs för mig.
men så kan det gå om man lägger sig på soffan och ska plugga med musik i öronen och helt plötsligt vaknar av att mormor står vid min dörr.
vet inte hur länge jag sov. jag som verkligen behövde plugga! -.-'
nu tror jag att jag ska byta om, tror inte att jag kommer att skriva ikväll men självklart imorgon. :))

mk.


våfflor.


har spenderat mer än halva eftermiddagen med ett våffeljärn framför näsan på mig. fy sjutton vad varmt det va, imed att jag var ensam hemma också så varje gång det började låta och ryka lite så var jag livrädd för att det skulle börja och brinna. sådan är jag, rädd för exakt allting.
nu hade jag tänkt att ta några minuter kanske timmar av min fritid och plugga på ett prov som är tills på fredag och proppa i mig en fet choklad som ligger på bordet och ser aning god ut och om jag kommer till skolan med hela ansiktet fullt utav finnar så vet ni vad det beror på. sen had jag tänkt att slänga jag mig i soffan med en film, men vette fan vilken... något förslag? (;
och är inte craig horner för snygg, första gången jag såg honom trodde jag skulle svimma.
typiskt min stil!!! ;d
och tack till annie som fixade en ny header som behövdes, en blev lite stor men det skiter jag i och är jätte tacksam för hjälpen!
klockan är 18.18 coolt.

mk.


fy jävlar säger jag bara!




craig horner från "the legend of the seeker" på kanal 6.


danny på skoltid,


om ca 30 minuter så åker vi till falkhallen och kollar på danny från emd som några av er redan vet.
det är ju inte helt fel och slippa en hel eftermiddag bara för att åka och kolla på en kändis.
måste faktist också säga att min ny vän nikon åker nog bort snart. :''(
jätte tråkigt, den bara dampar hela tiden och när man ska trycka på knappen så tar den inte kort och närman ska ta på något som ligger på bordet så går det inte heller och blixten funkar typ inte så jag har nästan inte kunnat ta ett ända kort, riktigt surt.
jag vill verkligen ha den!


så ful är han inte. ;p




mk.


Salem al Fakir


är det bara jag som tycker han är jätte söt?!!
han var iaf bäst ikväll enligt mig. ((;



godnatt.

mk.

jag har bestämt mig nu!


ska färga håret mörkare, eller färga och färga mamma sa att jag ska tona det.
skulle jätte gärna vilja tona det till svart men jag vågar inte för tänk så blir det jätte fult och jag inte passar i det.
har precis kommit hem från sjukt lång damlags match i innebandy. allvarligt den var någon den längsta matchen jag någonsin har kollat på. dom körde 3 x 20 och så stannade dom tiden varje gång domaren blåste och det var ju inte lite heller...
fick fan ont i rumpan av att sitta där i mer än 2 timmar
det var nog den sista gången jag är i kattegattshallen. jag HATAR den!
ska nog gå ner och se till så att maten är på börjad för nu börjar min mage bli lite otålig.


5 februari - 5 april = 2 månader



mk.


gårdagen


han inte skriva något igår för jag kom hem vid 22.00 och så skulle jag duscha så blev det jätte sent.
fick iaf rida en stor ljusbrun häst som heter gustav. han var verkligen en tjur gris. han var jätte sur. vi red jätte lite för det tug lång tid innan alla hade blivit fixade imed att alla behövde hjälp första gången.
det var jätte mycket man skulle hålla reda på när man red ryggen, axlarna, benen och armarna, lite svårt men det är ju första gången och det går nog bättre nästa gång. (hoppas jag!)
vi red genom slalom mellan koner det var nog det ända vi gjorde men det var jätte kul. efter vi hade ridit så gick vi in med hästarna i deras boxar. det första gustav gjorde när jag gick in med han det var och ta ett äpple som låg i hans så kallade matskål. då märkte man att han var hungrig och det var därför han var så tjurig. när jag skulla kratsa fram hovarna så var han jätte tjurig för han stog och slog med bakbenen i väggarna, då blev jag lite rädd. han var likadan när jag skulle borsta honom men då sa min lärare att jag inte behövde göra det för han började bli lite otålig, så han fick sin kvällsmat och så fick han stå där och vara svettig och smutsig under hovarna.
ikväll så åker vi till oliver för han fyller år imorgon och då hoppas jag på jätte mycket god mat och det tror jag att jag har tur med för nu är jag riktigt hungrig och vi ska äta äcklig ärtsoppa.
försökte också fixa en blogg på devote precis men inget mail kom till min hotmail. det gick inte att logga in för man ska göra något konstigt på mailen och sen funkar det men nu kom inte det och jag blir arg!
om det hade funkat så skulle julia hjälpa mig med en design och devote är mycket roligare. alla dom som har bloggar där dom har så fina designer.
ljust nu så ska vi ha val imed att vi inte har någon lärare i klassrummet så orkar jag inte jobba så nu försöker jag göra ett långt inlägg för det är roligt och nu börjar jag bli lite stressad för jag är inte klar med matteplaneringen för denna veckan och det är nog 3 avsnitt! ;o
men nu ska vi strax äta och jag hoppas att jag hör av mig senare ikväll.

mk.


alva och ebba.


har varit ute och lekt med alva och ebba. först så skulle vi leka körra gömma men det gick inte för det fanns nästan inga gömställen sen så hade vi snöbollskrig. kan säga att det var något av det tråkigaste jag har gjort i hela mitt långa liv. till och med skolan är nog roligare. hahahaha
efter att jag har fått nog så gick vi in och gjorde varm choklad och nu tittar jag och alva på lotta på bråkmakargatan. måste bara säga att lotta är något av det sötaste som jag någonsin har sett på jorden. 
det var faktist rätt så länge vi var ute kanske en halv timma eller något. nästan nytt rekord för mig. 
om lite mer en 2 timmar så drar jag till ridskolan och jag kan säga att jag börjar nästan att bli lite skakig och nervös nu.
jag berättar mer när jag kommer hem.

och du säger att det är dålig stil av mig, vad fan är det inte av dig då ?


mk.


25 dagar kvar.


jag fyller år om 25 dagar och jag har ingen aning om vad jag önskar mig. eller om man ska vara petig så är det 2 år och 25 dagar men det orkar jag inte bry mig om i detta fallet. ;) bara denna veckan och 2 till sen är det sportlov!!!!!!!!!
jag har haft nedräkning enda sedan 2010 började. alla i släkten börja storma in med frågor och jag vet inte vad jag ska svara. det är väldigt ovanligt om man heter matilda, brukar vilja ha allt jag ser i alla affärer.
tror att jag vill ha en ny cykel för min går knappt att cykla på. har knäna ända uppe i pannan när jag försöker ta mig fram, och den känns en aning liten när man har cyklat på mammas några gånger och sen ska upp på min lilla.
har velat ha en klocka också men den jag vill ha kostar över 3000 :- och då kommer jag bara att få den och hur kul är det på en skala?! får se om det dyker upp en lång önskelista i år som jag inte tror.
kollade också på paradise hotel innan men det var inte spännande för jag visste vem som skulle vinna för vissa idioter lägger ut på sina bloggar och skriver på facebook och allt. det är ju inte så kul för dom som inte har sett det en. men men gjort är gjort. tycker faktista att jackie och patrik skulle vinna. tycker att kristoffer är tråkig och erika är en bitch så det var ett bra val av dom andra. det som är tråkigt det är att det är slut, det kommer inga mer 4 avsnitt i veckan efter kl 23.00. -.-''
nu ska jag ta en sväng in på andra avenyn och se om det är lite mer spännande än paradise hotel.
imorgon så blir det slappa kläder orkar inte göra det så omständigt och då drar jag och rider!!! fy katten vad kul! :D
och du annie jag vill ha hjälp och fixa till min ur tråkiga design imorgon!!!! ;d

hörs senare tror jag.

mk.


så söt!




sommar kläder.


nu är jag jävligt trött på denna jävla snön.... jag vill bort här ifrån nuuuu!
snart ska jag be till gud att jag blir insnöad så jag slipper en lång skoldag imorgon.
gjorde som annie tog en titt på nätet på kläder som skulle vara roliga att ha nu till semestern vill shoppa nu får se om jag slänger pengar på något av det här. slänger in lite nu i detta lilla inlägg.
igår var det 9 veckor kvar!!!















14. 55


fick reda på att det inte var någon redovisning på torsdag det är något helt otroligt , kan njuta av min första ridning utan att tänka på att jag måste ha redovisat innan jag kan rida .
ljust nu så är det ett glas oboy och varma mackor från ugnen som gör mig sällskap och emma och johannes också .
och snart så sitter jag med en hel övervåning i nacken eller något för när dom är där uppe så låter det som mer än 100 elefanter . både skratt , gap , stampande fötter och saker som faller mot golvet .
undrar om jag går härifrån med livet i behåll eller i flera stycken.

mk.


hjälp mig!


jag har funderat på att färga mitt hår mörkare efter resan men jag har inte bestämt mig.
jag vågar helt enkelt inte är rädd för att det ska bli jätte mörkt och att det inte passar så bra på mig.
HJÄLP MIG!!!!!!
iaf sitter i skolan nu med sofia i lilarummet dom andra är och äter, vi äter inte för att vi hade hk innan och då stekte vi fisk och kokade potatis och jag är fortfarande proppmätt!

mk.


RSS 2.0