en av mina favoriter



jag bara älskar hans engelska! <3333


helt obeskrivliga låtar.



taio cruz - break your heart


lady gaga - teeth


lady gaga - dance in the dark

27 september





detta skrev jag den 27 september 2009 klockan 22.54. jag förändras med tiden!



nytt i garderoben


det blev en sväng på stan med syster idag, var riktigt sugen på en shopping dag så det blev lite nytt i garderoben och i smycke samlingen. vet inte riktigt hur mycket smycken som jag har som jag inte ens har rört.
det blev två tröjor, tights, byxor, ett par öronhängen och 2 armband.
när jag kom hem så fick jag lite ångest när jag kollade igenom alla kvitton, men nu vet jag iaf vad jag ska ha på mig på måndag i skolan och det är en bra sak.
ljust nu så är det för mörkt så jag kan inte ta några kort på kläderna i med att jag inte har fixat blixten en, men jag tror att jag gör det imorgon om jag orkar såklart.

ljust nu är jag så jävla fucking cp sugen på ben & jerry. ursäkta mitt språk men det är den enda som kan förklara hur jävla sugen jag är, även om jag sitter här under 2 filtar och fryser ihjäl så skulle inte det vara något fel överhuvudtaget. hoppas godiset kommer upp studsandes från skåpet snart så man får något socker i säg för det behöver jag så uttråkad som jag är.

have it good!

mk.

ridlektion 1.


första dagen på en riktig ridlektion på 5 år. igår var jag på min första ridlektion som sagt, det gick framåt. jag får nog erkänna att så mycket som jag skakade hela den timman så mycket har jag nog aldrig skakat.
först så gick vi igenom säkerhetssaker och sen gick vi ner och hon visade hur man borstade, kratsa hovarna, sadla och tränsa. jag fick prova på att både sadla och tränsa. det var jätte krångligt att sadla för att hästen MATILDA som hon visade på var dubbelt så stor som mig och sadlarna är så tunga så den blev helt vikt och konstig, men tränsningen gick bättre. jag trodde den skulle vara jätte svår men det var rätt så enkelt.
jag skulle jätte gärna vilja rida på MATILDA bara jag växer några meter till så skulle det nog gå utmärkt. i med att vi var sista gruppen för dagen så får vi ge dom kvällsmat och moka lite hos dom. längtar sjukt mycket tills på torsdag nu
.
första geografiprovet idag, kan säga att jag har nog aldrig kännt mig så nöjd efter ett litet prov. det gick super duper bra. Hade hjärn släpp på vad bulgariens huvudstad hete men det kom jag på efter att sofia sa något om sudd eller något hahahah.
tidningar imorgon och jag vill inte kommer komma hem med brutna ben, armar och alla mina små tår och fingrar efter att ha ramlat flera gånger med cyklen... usch.... nu ska jag snart äta kladdkaka för att vi fyrar emma idag och sen ska jag sätta på en film och bara mysa. har ingen aning om vilken film men vi får se vilken det blir, en lång iaf. (; försöker att komma på en ny design till bloggen men det går inte så bra.
tack för gästbloggningen emma!

mk.


gästbloggar!!!!!!!!!!!

HEJHEJ!
Jaha, nu undrar ni fjuttiga läsare som läser denna bloggen varför jag sitter här och skriver. (emma asså) och då kan jag svara och säga att eftersom jag blir förbannad på folk som inte kan uppdatera, så tänkte jag rädda min kära syster ifrån denna dåliga uppdatering. hihi.
Kom hem från idre igår,inatt. Jag har haft askul, jag har fått blåmärken, jag har ramlat, jag har ramlat lite till (om ni vill veta så ser mina ben ut som bombnedslag) och jag har fyllt år. 16 faktiskt. Daniela har också fyllt år. 16 också faktiskt. grattis gumman!
Och på tal om blåmärken, jag har märkt att min kära syster tycker om min musik. Ni vet, alla låtar hon har lagt ut på bloggen, kommer från min spotify lista, så för att vara ännu snällare,
EMMA! - min lisa. i know you love it
Hum, vad händer idag, jo, jag ska skriva klart min förbannade engelska så att surlotta blir glad. sedan ska jag skriva klart min andra engelska, så att hon blir ännu gladare. Fast först ska jag vara med min underbara pojke, honom tycker jag om. mke!
Nu när jag ändå är i farten så tänkte jag kasta in en bild också, på min och danielas nya stil. Nu när man är 16 så är det ju tråkigt att se som när man va 15 ... hehe

laihu
Vissa är ju födda till att poosa.

Nej, nu ska jag gå och pussa på johannes, CIAO!

en sak till, tokio hotel är mina, mohahha




Snart finish.


Kan snart no frågorna som är tills imorgon, hara bara lite problem med 3 frågor men förhoppningsvis så kommer dom att sitte inne i min hjärna innan kvällen kommer. Det är kanon!
Jag pluggar mycket bättre med musik på. När jag inte har någon så kan jag inte konsentrera mig men det kan jag när jag har musik.
Jag tror att jag ska skicka över min blogg till devote.se istället för blogg.se. Devote värkar mycket roligar och svårare men ska testa göra en blogg där. Skriver den här sen så ni vet vad den heter.
Då lovar jag att det blir mer bilder än text.

Som igår dagens plugg låt. (hoppas ni tycker om när jag lägger in låtar)



linkin park- new divide


Mk.



plugg, plugg, plugg och åter igen plugg


Måste plugga måste plugga men orkar inte som vanligt. No kan dra och jag tror jag sattsar på starka IG i 8 an i alla ämnen faktist.
Ljust nu vill jag leva livet inte sitta instängd på mitt rum med massa papper i nävarna. Det är ingen ide att plugga för jag kommer inte att kunna det. :p
Idag var det nog den jobbigaste trögaste tyska lektionen någonsin. Satt nog och kollade på klockan exakt hela tiden.
En sak som var positiv idag iskolan det var att jag nästan har lärt mig photoshop. Bara nästan.
Och igår hittade jag min kära mamma framför datan och läste min blogg!!!! Självklart sitter hon och frågar om allt jag skriver och varför jag skrev så och vad jag menar med det och klagar på alla slarv fel och allt...
Ikväll när jag har varit duktig och nästan kan no så ska jag gosa in mig i sängen i 3 timmar med sounf of music framför mig.

matildas plugg låt.



alexandra bruke - broken heels




dagens låtar.


Jag lever för er som undrar. Ljust nu så sitter jag inne i garderoben och funderar på vad jag ska ha på mig imorgon.
Emma är inte hemma det betyder att jag får välja kläder själv. Och kom ihåg, det kan bli exakt vadsomhelst. ;)


tokio hotel - the pain of love


erik grönwall - 18 and life


journey - don't stop believing


def leppard - pour some suger on me


fall out boy - i don't care


my chemical romance - famous last words


the killers - mr brightside


inga bilder.


Sorry men det blev inga bilder. Har inte kunnat ta så bra för vet inte hur man ställer in blixten och pappa är inte hemma och jag hatar instruktionsböcker för er som inte vet det. Fattar typ aldrig vad det står. Det är jätte många konstiga ord som jag knappt kan uttala. Så nu har jag och göra imorgon så får vi se då om det blir några roliga bilder. Bilderna blir jätte mörka. Man måste typ ha tänt alla lampor som finns. ;p
Har precis kollat på twilight och mamma och pappa kommer hem kl 1 i natt så jag får se vad jag hittar på tills dess. Det blir nog inte sägen fören dom är på hemma plan.

Ljust nu vill jag ha

- torsdag

- sportlov

- 28 februari

- 5 april

- sommar


Ha det om vi inte ses

Mk.


Nya vänner är aldrig fel


Har precis kommet hem från stan.
Har köpt godis, hyrt film, köpt kyckling, lämnat emma på match och hämtade även en nikon till mig.
Det blev den skruttig begagnad d70s men är lika glad för det. ;)
Kommer nog lite prov bilder sen om jag orkar som sagt.
Man blir hellt slut i armen efter man har hållit i den ett tag, den väger flera 100 kg.
Ska bara försöka lära mig hur den fungerar så nu blir det att spränga öronen med tokio hotel och plugggggga. Hatar verkligen när pappa säger att jag ska läsa instruktionsboken. -.-' Efter det när jag har varit duktig så ska jag försöka läsa ut syskonkärlek har mindre än 100 sidor kvar. Jag hoppas verkligen att slutet är bra för jag hatar när filmer eller böcker slutar sorgeligt.
Hyrde twilight också. Var bara tvungen att hyra den ville så gärna se den.
Så ikväll blir det ff (föräldrafritt) men godis, twilight och kanske harry potter halvblodsprinsen om jag orkar med emma och daniela, och imorgon åker dom på klassresa i fyra långa dagar! Fy sjutton vad skönt...

Mk.




I hate titles


Nu dom här senaste veckorna så känns det som om det bara har ramlat in brev får gt till mig.
Någon vecka sen så fick jag 2 biobiljetter för någon tävling, nu i veckan så fick jag en film som julklapp av dom, igår fick jag räkning och idag fick jag ett halebop kontantkort och 1 biobiljett helt utan anledning.
Undra vad som kommer imorgon och nästa vecka!
Nu har jag 4 biobiljetter så nu är jag en arning sugen på att gå på bio. Nu tror ni att jag är jätte dålig på matte. Fick en biljett innan jul någongång.
Säg bara till om ni vill gå och ni behöver inte oroa er att jag kommer säga nej. ;)
Nu kan inte one tree hill vänta längre.

Mk.

21.19


Telefonen ringde för ca en timma sen. Gissa vem det va!!!
Jo det var RIDSKOLELÄRAREN.
Fy fasen vad glad jag blev. Hon sa att jag skulle börja rida på torsdagar kl 20-21 och vi börjar nu på torsdag och då är det bara teori och sen nästa gång ska vi börja rida. :D
Ska rida med vuxna nybörjare men det gör inte så mycket tycker jag.
När jag la på så hoppade jag omkring i hela huset av glädje!
+ Börja rida betyder GEKÅS here i come.
Var också och fixade nya pass hos polisen idag och kan säga det rätt ut KORTET BLEV HELT JÄVLA MIFFAT!
Det känns lite läskigt att gå in där för man vet aldrig vad där är för typer. När man går in så tror alla utanför att man har gjort något brott. Hahahah skojar bara. ;p
Var tvungen att köpa ett par skridskor också. Hade inga och imorgon så ska vi åka med klassen. Så jag och alva blev ett par skridskor rikare.

Har precis gjort mattelääxan också. Fattade inte ett skit så det fick bli att pappa NÄSTAN fick göra den åt mig. Satt och dagdrömde när han förklarade, och sen när han frågar fattar du så sitter man och säger ja och inte har någon arning om vad han pratar om. Det är matilda karlsson de.
Har börjat spela petville på facebook också. På något sätt så är jag uppe i level 9 och har ingen arning om hur man gör! xd
Skridskor imorgon och har ingen aning om vad jag ska ha på mig... Måste gå upp kl 7 också måste tvätta mitt hår orkar inte göra det nu.
Vad har mer hänt idag. Jo hade tyska och det var slappt. Körde spökboll med snöbollar. Hahahha det var lite kul men kallt. + En person är väldigt konstig... tror många vet vem det är.
Det blev ett lååååångt inlägg. Nu har ni och göra för det har jag. Ska byta om till pyjamas och kolla på one tree hill.
Jag är väldigt trött på min design, snälla säg till om ni vill göra en ny till mig skulle uppskatta det jätte mycket.

Ha det bra för det ska jag godnatt

Mk.




Pulkaåkning


Pulkaåkning idag dag med klassen. Mycket roligare än vad jag trodde det skulle bli. Dagens höjdpunkt var självklart när totte fick mitt knä i hans lår och frida sparkade erik i ansiktet. Men dom får skylla sig själva för dom åkte på oss. (;
Jag tror jag duschade i 27 minuter när jag kom hem. Jag lovar det bästa som finns det är när man är ensam hemma och duschar med hög musik.
Har även städat rummet, kollat på 2 paradise hotel avsnitt och 1 andra avenyn.
Har precis kommit på att jag ska kunna en hel värs på en tysk rapplåt till i morgon. Men vet ni vad! JAG BRYR MIG FAKTIST INTE!
Vanlig skoldag imorgon och på fredag så blir det skridskor åkning med b-spåret frågan e bara vad fan ska jag ha för skridskor? ;o
Och om ni undrar så har jag ont i magen har bara ätit en baguet idag, så ska nog äta något nu.

Mk.

som vanligt pigg


är helt olagligt pigg skulle kunna ha fest eller något med bra musik. visst låter det lite olagligt en helt vanlig tisdag kväll klockan halv 11. vid denna tiden brukar det stå sängen på mitt schema.
men jag ska inte lägga mig på ett tag det kan ni skriva upp!
har lovat mig själv att jag ska kolla på ett paradies hotel avsnitt innan jag hoppar i sängen, och det är en halv timma kvar så nu får jag hitta på något riktigt kul så jag inte blir trött för det vill jag inte bil.
pulkaåkning imorgon som sagt. och ordet låter precis som om vi går på dagis.
får helt enkelt se hur det går.
kan säga att det är helt förbjudet att mobba matilda för hennes så kallade vinter kläder!

mk.

Syskonkärlek av Katarina von bredow


Har precis läst ca 30 sidor i sykonkärlek.
har läst ca 80 sidor och man kommer in i den på direkten.
måste bara säga att det är super bra bok som jag rekommenderar starkt.
jag lovar den är super bra.
kan nästan inte sluta läsa den.
kort handling

"nu är klockan snart halv fyra och jag kan inte sova.
kan du svara mig på en sak?
får man bli alldeles varm och matt i kroppen av att se sin egen brorsa?
får man det, ens om han är den snyggaste och finaste killen i hela universum?
jag kan inte hjälpa det!
och jag skäms så inihelvete."

LÄS DEN!



Mk.


Kladdkaka (y)


Har precis bakat en supergod kladdig kladdkaka och känner mig en arning fet.
Ljust nu vill jag bara att fotbollen ska börja, oddebollen kan komma och sommarlovet kan börja!
Får se om jag blir nyttig och följer med Emma och mamma på jympa idag. Det är så sjukt tråkigt att jympa vill hellre spänna. Kan inte spinna idag för man måste boka cykel tidigt för det är gratis denna veckan så det är nog mycket folk där. Får göra det någon annan dag i veckan.
Imorgon är det pulkaåkning med skolan kl 10.00-13.00 ingen lång dag för oss! (y)

Mk.

Måste bara säga...


Måste bara säga hoppas att ni har lyssnat på låtarna som jag la upp. Skulle först lägga in "pain of love" men jag hittade inte den på engelska så jag kunde inte göra det. Sök på den på spotify för där finns den.
Dom kommer till sverige i mars och jag måste bara gå på dom. Emma frågade mig någon gång innan jul om jag ville gå på dom med henne och någon mer och jag sa ja. Frågade pappa innan också och han sa vi får se!!!! JAG VILL!!
Fick också reda på att snart så blir jag en systemkamera rikare. Det blir en skrotig nikon d70 men jag ska ha den som nybörjare kamera. Får se om jag avnänder den jätte mycket så jag köper en ny.
Nu ska jag duscha och sen kolla på goal 1.

Mk.

Tokio hotel





Det är jättesvårt att hitta hela låtar på youtube. Här får ni 2.

Mk.


17/1


Lite sen uppdatering för dagen. Har bara inte orkat.
Var på gekås nästan hela dagen idag. Det var så skönt att gå där för det var nästan inget folk.
Annars så brukar det vara jätte mycket folk och då blir det bara jobbigt att gå där och knö.
Köpte en väska, goal 2 (film), harry potter 3 (bok), trosor och en sport bh.
Lite bra ha saker som vanligt. Köper alltid trosor, filmer och väskor när jag är där.
Har precis läst ca 10 sidor i boken och haft tokio hotel i öronen.
Jag tror jag är har blivet helt kär i dom!
Så jävla bra är dom, ryser till alla låtar, och jag tror att jag har sprängt mina trumhinnor! ;s
Hahahah, men jag orkar inte bry mig om jag inte har några öron kvar när jag är 50 år. ;p
Skola imorgon. På något konstigt sätt så har jag inget imot det. Hoppas bara att denna veckan gå lite snabbare än förra.

Godnatt

Mk.




Bilder.


Har varit lite besviken på mig själv för statistiken sjunker hela tiden, inte kul och jag förstår varför.
Vet inte riktigt vad jag ska ta och skriva om nu. Kände bara för att skriva ett inlägg.
Har varit så otroligt tråkig dom senaste dagarna på bloggen.
Det har varit så mycket bokstäver och inga roliga bilder.
Men för att gottgöra det så det sista jag ska göra denna lördagskväll med tokio hotel i öronen, det är och skicka med ett par gamla bilder som jag har på datan.
Nu blir ni glada... :)
Imorgon så står det på schemat att man ska upp kl 9 och fixa sig sen vid halv 11 till friskis och svettis invigningen och sen sticker familjen karlsson till gekås.

Godnatt.





















Bilder från några år sedan som ni nog förstår och många har redan sett dom.


16/1


Har inte gjort någonting idag. Har bara sålt tidningar och sen slappat.
Skulle först följa med mamma, pappa och alva och åka längdskidor i åkulla men jag ångrade mig.
Jag tror inte det är min grej att vara ute i det kalla och frysa. Tycker det är mycket roligare att vara ute i solen och bada eller något. Har aldrig stått på ett par skidor och jag vill inte göra det.
Har precis kollat igenom 4 avsnitt av one tree hill. Eller kollat och kollat. Kollade på 2 och somnade till 2. Började faktist på säsong 3 idag också.
Senare ikväll så blir det slappa, godis och PIZZA!
Efter denna kväll så kommer matilda att svälla upp. Men är det lördag så är det... (;

Mk.


Sorry.


Kan tuvär inte blogga så mycket idag ska till farmor och farfar och äta.
Eventuellt så blir jag där hela kvällen.
Skulle verkligen passa att vara hemma ikväll efter en lång första vecka i skolan.
Hörs senare eller imorgon.

Mk.


Vänner.


Vill ni veta en sak ?
Jag har fått några nya vänner.
Vill ni veta hur jag blev vän med dom ?
Jo det var så här att jag skulle leta efter min mobil under sängen för att jag tappade den igår kväll.
Där under sängen låg några små saker och tog försig av mitt fina golv. Det var lite kul för dom kom så fort man andades in precis som om jag luktade gott.
Dom verkade gilla min mobil också även fast den inte andas.
Dom hade också namn.
Vill ni veta vad dom heter. Det finns också några under min soffa.
Dom heter DAMMRÅTTOR.
Jag hatar dom!!!
Men nu vet jag att jag är behov av att ta upp nilfisken på mitt rum.
Men det kan vara tråkigt att vara själv ibland.

Godnatt dammråttor hoppas ni har en trevlig sista kväll.

Mk.


(y)


Lovade mig själv idag att jag skulle inte kolla på något paradise hotel avsnitt före jag kunde no läxan.
Det enda jag har gjort idag det är såklart allt annat på datan + 1 avsnitt! (y)
Och så sitter man här kl 9 på kvällen och inte har någon arning om vad läxan betyder...
Ibland önskar man att man var en pluggis och slapp plugga så mycket bara plockade upp allting på lektionerna.
Har även kollat på vad jag ska beställa på planet när vi reser. Ska nog beställa britney spears nya perfym eller prada och såklart godis. :))
VILL ÅKA NUUUU!
Plugga nu sängen sen.

Godnatt.

Mk.

Helt sjuk lååååt!




Någon mer än jag som tycker jag är smart...?


Satt nere i soffan innan vid 4 och kollade på tv. Somnade och vaknade efter 10 min.
Gick upp och skulle PLUGGA. Men la mig istället på soffan och kollade på one tree hill och gissa vad jag gjorde där...
Jo somnade såklart. Där sov jag inte i 10 min utan mer än en halvtimme.
Min eftermiddag har gått ut på att sova. Tänkte tillbringa den till att plugga på jävla no läxan som handlar om vatten som jag inte kommer att kunna.
Nu tänker jag göra som annie. Läsa igenom den 2 gånger idag och lite mer imorgon.
Blir ingen paradise hotel för mig ikväll behöver sova. Låååååååång dag i skolan imorgon. Den är så lång så att den stavas låååååång.

Godnatt ,

Mk.

Hemma.


Sitter hemma och myser med ett glas varm choklad och en macka.
Perfekt eftermiddag om jag får bedöma den.
En till sak som är perfekt det är att ikväll kl 11 så kommer det 4 nya paradise hotel avsnitt som är så efterlängtade.
Idag blir det nog bara att plugga och slappa för min del.

Mk.


11/1-10


Har inte kunnat blogga idag för vårat internet har varit konstigt så det blev fixat precis. ;))
Första dagen i skolan idag. Vad ska jag säga om det...? Tråkigt är nog en bra beskrivning på denna dag.
Lång tråkigt. Vanliga skoldagar brukar gå jätte snabbt men denna dagen gick i slowmotion. En sak till som är sjukt segt det är att vi fick läxa in jävla no något om vatten som jag fattar skit av. Undrar som vanligt hur detta ska sluta.
En sak som var helt oväntad det var att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden igår. Trodde jag skulle ligga och vända mig fram och tillbaka men det hände inte.
En sak som jag är glad över det är att jag ska börja spinna med emma 1 eller 2 gånger i veckan. Ska typ få ett sådant kort i födelsedagspresent eller innan.
Vi ska göra det i den nya friskis och svettis salen som ska invigas på sondag. Ska göra det samtidigt som mamma går på gympa som är nästan varje kväll hon är ledig. Ska vi se om jag blir bättre på något av det. Hahahaha. x)

En sak till innan jag kryper ner i sängen. Det är att lilla jag blev ett par skor rikare idag. Glad över detta och vi får se om dom dyker upp på bloggen någon vacker dag.
Som sagt va, nu ska jag krypa ner och lägga mig med en gosig one tree hill framför näsan på migg. ;)

Godnatt.

Mk.


-rubrik-


Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng och njut av dom sista timmarna av ledigheten med one tree hill.
Toppen säger jag.
Kan man få en bättre avslutninga än detta?

Det står lockigt hår på mitt schema imorgon om ni undra. ;))

Godnatt.

Mk.


Jag vill verkligen inte.


Jag vill verkligen inte gå upp kl 7 imorgon bara för att gå till skolan.
Måste gå och lägga mig jätte tidigt ikväll även om jag inte kommer kunna somna fören kl 12 eller något.
Usch , jag vill inte!!!!
Tillbaka till vardagen, klädbestyr, hårbestyr, trött, svart under ögonen, sur, läxor och ingen fritid.
Aaa, som min vardag kan men säga.
Det känns som om jullovet precis har börjat. 3 veckor går bara för snabbt.
Skickar med en låt som piggar upp mig lite.

Mk.




"Eva Simons - Silly boy"


tireed.


Det är nog många av er som precis har vaknat , men jag har varit uppe i snart 3 timmar.
Gick upp kl 8.00 och sålde tidningarna vid 9.00.
Jätte kallt var det! - 11 grader. Det var kallare igår kväll men jag tycker det känns som om det var kallare nu på morgonen. Frös mycket mer.
Idag blir det nog bara att vara hemma och spela sims 3 och ta det lungt. Sista dagen jag kan vara uppe länge , och imrogon sista dagen jag kan sova länge på jullovet 2009-2010...
Nu ska jag hoppa på alva och försöka väcka henne och sen äta frukost och spela sims 3. (y)

Mk.


- 13 grader kallt och tidningar imorgon.


Ja det är - 13 grader kallt och jag ska upp kl 8.00 och ut i kylan och sälja mina förbaskade tidningar...
Det är inte okej med det.
Det kommer att vara runt - 15 på morgonen. ;o
Tänk i idre och där, där är la typ - 20 grader kallt.
Fyy.
Det va allt jag ville säja nu så godnatt på er.

Mk.

21.27


Har precis kollat igenom alla 53 inlägg på bloglovin nu och snart ska jag kolla alla 21 nya bilder på bilddagboken som är lite roligare.
Har inte hört av mig på hela dagen. Har inte hafte tid till ljust att blogga.
Men nu är jag här! :))
Somnade runt kl 1.00 igår tror jag , mycket tidigt om jag får säga så...

Idag så har jag gått med både mobilen och hemtelefonen vid mig , men det är bara det här jävla 08 (försäljnings numret) som har ringt.
Önskade att en häst skulle ringa till mig idag men men det blev inte så och jag undrar om om  någonsin kommer att göra det... hahahah skojar bara lite. ;p

Be happy !

Mk.




Pigg kl 00.24


Jag är hur pigg som hällst.
Vet sjuton inte vad jag ska hitta på snart halv 1 på natten.
Finns inget på facebook, bilddagboken, bloglovin eller paradise hotel.
Har precis kollat på typ 4 avsnitt och jag har nog blivit förälskad....
Det var mycket bättre än vad jag hade tänkt mig.
Om ni bryr er så tycker jag rami eller catja ska åka

Idag sa jag till josse att jag skulle gå och lägga mig tidigt , hon sa detsamma.
Men nu sitter vi här snart halv 1 på natten och chattar... så duktiga vi är.
Jag vet att jag skrev det innan men jag vill värkligen inte gå till skolan på måndag.
Kommer sakna louis och poa.
Det räcker nog för mig nu tror jag.

godnatttt.

Mk.

7/1


Bra dag idag! Varit istan med josefine idag. Mycket mysigt.
Köpte en ny bh, godis och en bit kladdkaka.
En sak ska ni ha klart för er att jag känner mig så fet som det går att bli ljust nu...
Sen solade hon och jag åt godis. Sen hämtade mamma oss och körde hem oss till josefine och då tjockade vi oss med mer godis och kollade på one tree hill och mööös! :))
Stack hem vid 8 och åt spagetti och carbonara som är det äckligaste som finns!!!
Kort om min dag som bi hatar. (jag vet)
Jag börjar få lite ångest nu för det är skola om 4 dagar! :s
Nu ska jag se på gamla paradise hotel och njuta av livet.
Bloggar mer senare.

Mk.



paradise hotel.


Nu har jag precis kollat på paradise hotel för första gången i mitt liv.
Efter typ 10 minuter "det här var ju fan bra!".
Det är jag de. ;p
Josefine fixade också en design till bloggen också. Tycker den blev bra. Jag tog det jag gillar mest av allt. GODIS!
Provade jätte mycket olika bilder men det passade inte så bra som denna gjorde.
Varje gång ni kollar på bloggen så blir nu sugna på godis. Det blir iallafall jag. ;)
Nu ska jag kolla på gamla avsnitt av paradise hotel och imrogon så tror jag att vi ska ta en tur till stan och bränna lite pengar på skit.

godnatt om vi inte hörs.

Mk.


planer kan ändras.


Ändrade planer. Josefine kom till mig istället för att jag skulle till henne!
Vi kollade på one tree hill säsong 6 och typ prata och skratta. ;))
Hahahahaha, det blev ingen spring tur idag heller. x) Det var så kallt och det är jätte jobbigt att springa i snön.
Vi var faktiskt ute i typ 2 sekunder eller något, nej vi sprang typ ett varv runt huset och då blev vi typ as trötta så vi gick in igen. x)
Nu har jag precis kommit hem från josefine med josefine och hennes packning.
Kvällen, natten och morgonen spänderas med min bästa vän.
Det blev inte heller någon bio idag. Vet inte varför men jag tror inte jag vill gå på den ändån. Jag tycker inte den värkar så jätte super duper bra.
Vill hellre se new moon! Får dammmmppp jag måste bara se den snart.........
Josefine ska kanske göra en
bloggdesign till mig också! :D :D :D :D :D
Bloggar mer senare.

Mk.



6/1


Idag startade jag och josefine en tävling om vem som bloggar längst för både hon och jag bloggar kanske i 1 vecka sen orkar vi inte mer. Vi ska se vem som kan blogga längst.
Spännande! ((;
Snart drar jag till josefine (när jag är klar) har världens problem vilken tröja jag ska ha på mig. x)
Ingen passar till uppsatt hår!
Sen blir det ut och springa om det går för det är sjukt mycket snö ute!
Senare kanske avatar med familjen.
Berättar mer om filmen senare ikväll om jag har sätt den då. ;))

Mk.



Avatar trailer.


tandsmycke

såhär blev det efter jag hade vart hos tandläkaren imorse :)



Gokväll. :)


Idag satte jag in mitt tandsmycke. Det blev bra tycker jag. När jag kom in i det tandrummet med hon som skulle sätta på det. Då blev jag lite osäker för hon hade en vanlig vit/glittrig runt smycke. Det var jätte fint på henne men hon hade jätte fina vita jämna tänder. Men mitt hjärta passar in på mina gula ojämna tänder. (; hahahahah.
Men jo jag är nöjd.
Annars så har det bara varit en slapp dag idag. Skönt att ha dom ibland.
Imorgon ska jag försöka ta mig till josefine och slappa. Men sen efter det så ska vi ut och springa (om vi orkar som jag inte tror att vi kommer göra så mycket.) hahahaha
Efter denna långa jul med onyttig mat onyttigt godis ingen motion och allting. Min kropp känner sig inte hemma i denna undeliga värld.
Ut är det 6-5 - och på något konstigt sätt så är jag sugen på  en iskall ben & jerry! <33333333
klockan börjar dra sig mot tolv nu och jag är inte trött men kommer nog bli det snart.
Slänger med en bild också strax. :)

Puss ;*

Mk.


39 frågor om en vän.



1. Vad heter hon? ida josefine carlsson
2. Hur gammal är hon? 14
3. När träffades ni sist? måndags.
4. Vad har hon för hårfärg? ljust med lite mörka slingor
5. Brukar hon färga håret? ibland. ;)
6. Vilka färger har hon haft? brunt och blont.
7. Vad har hon för parfym? det vet jag inte riktigt. :p
8. Är hon galen? när man shoppar så är hon det jaaaaa!
9. Vad är erat första minne? kommer inte riktigt ihåg , fotbollen kanske eller när vi var mindre.
10. Har ni många minnen ihop? jaaa. (;
11. Vart bor hon? Skogstorp
12. Har ni varit utomlands tillsammans? nej
13. Hur ser hennes klädstil ut? snygg (y)
14. Vad heter hennes syskon? andreas christoffer
15. När träffades ni första gången? när jag var född tror jag. x)
16. Hur träffades ni? genom mammorna.
17. Vad går hon på för sporter? fotboll
18. Vad brukar hon göra på helgerna? shoppa.
19. Göra efter skolan? vara med mig och andra.
20. Har ni pussats? varje dag! hahahhah nej ;p
22. Har ni gjort något kul tillsammans? klart.
23. Har hon fräknar? nej tror inte det
24. Har ni kollat på film någon gång? självklart
25. Har ni bråkat någon gång? inte bråkat kanske men blivit sura på varandra några gånger klart.
26. Har ni sovit i samma säng? liten stund. :p
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? nej, men det får hända snart.
28. Har du sett henne gråta? ja
29. Vad gjorde du då? tröstade henne hoppas jag , kommer inte ihåg.
30. Har du sett henne vara riktigt arg? många gånger. x))
32. Vad ska ni göra i sommar? jobba! eller hur? (:
33. Har hon svikit dig någon gång? vet inte riktigt...
34. Har ni pratat i telefon någon gång? såklart :))
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? det är svårt att tänka så men då hade jag nog blivit
fruktansvärt ledsen.
37. Vad är det bästa med hon? allt allt allt allt!!!
38. Vad skulle du vilja att hon ändrade på?
självförtroende, för hon ska ha lockigt hår i skolan!!!!
39. Älskar du henne? ja <3



"for blue skies"




dagg.


Dagen idag var shopping och jobb. Vaknade först och sålde tidningar och sen så åkte vi till varberg.
Jag köpte en tröja och en sjal på gina tricot.
Det var kanske inte så mycket shopping men ändån. ;p
Provade också en skjorta och en nitväst trodde det skulle vara skit snyggt men det var ju tvärtom! Såg ut som en idiotisk servitris som inte kunde andas. Har sakt det förr men även jag kan ha fel ibland.
Imorgon åker gamla innebandylaget till gothia. Jag vet att dom kommer att ha jätte roligt och jag ser fram emot att få se bilder därifrån! Men jag är glad över att jag inte följer med. :p
Denna veckan så väntar jag ett viktigt samtal från näset! Hahaha viktigt och viktigt det är det nog inte speciellt men jag ser fram emot att få ta i telefonen och säga "hej det är matilda" och dom svarar "hej blablablabla jag kommer frå näset".(eller något sådant. :p)
Nu ska jag snart kolla på "star wars" med en stor fet godis påse! Ni vet jag ska fyra idag för imorgon så ska jag sova länge för då är det inga tidningar som kallar.
Lyssnar på världens bästa låt också "for blue skies"



tröja 299 :-



sjal 129 :-



Jag kommer ihåg! (x



2010


nytt år , nya minnen , nya misstag , nya förhoppningar


godnatt.

Mk.

RSS 2.0